en bild

Tandsköterska

Information om arbetsplatsen

Vill du veta mer om oss besök vår hemsida: www.elvanstandlakare.se

Adress:
Elvanstandläkare, Göteborg

Arbetsuppgifter

Arbetet består av assistans samt delegerat arbete i samarbete med allmäntandläkare och eventuellt specialister. Du kommer att arbeta en hel del självständigt med bla. rtg. avtryckstagning, anestesi, depuration framställning av provisorier etc. Assistans vid kirurgiska ingrepp implantatinstallation op ex etc. ingår också i arbetsuppgifterna. Tjänsten är en deltidstjänst på 90% dvs. 36h/vecka. Vi arbetar enligt solo-group konceptet. Vi bedriver idag all form av tandvård i en fantastisk arbetsmiljö med mycket modern design.
Tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Tandsköterskeutbilning gärna med anestesiutbildning. Du kommer ha stora möjligheter att utvecklas hos oss men även att bidra till att utbilda andra. Vi erbjuder bla. baskurs i kirugi i samarbet med Straumann på kliniken 2-3 ggr/år.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som vill arbeta med hög delegeringsgrad och bästa möjliga service till patienterna. Humor, ett gott ordningssinne, noggrannhet samt ett bra omhändertagande av patienterna förväntas. Att ligga steget före vid planering och förberedelser förväntas likaså. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster