en bild

Specialist i allmänmedicin till väletablerad vc

Information om arbetsplatsen

Vi har flaggan i topp när det gäller egen kompetensutveckling och medicinsk kvalitet. Vi håller fokus på hållbar arbetsmiljö och att arbetsprocesserna skall stödja medarbetarna istället för att komplicera och stjälpa.

Vi bedriver ett mycket aktivt utvecklingsarbete på flera fronter. Vi har introducerat ultraljud som stöd i diagnostik och behandling, och fortsätter att utveckla vårt arbete med ortopedisk medicin. Här finns goda möjligheter till att utveckla ditt eget intresseområde, och framförallt bedriva gott allmänmedicinskt hantverk i tätt samarbete med andra yrkesgrupper. Alla läkarkollegorna är intresserade av undervisning och handledning, där vi fått ett flertal priser för våra insatser.

Vi erbjuder stor flexibilitet när det gäller tjänstegrad och externa uppdrag, forskning, undervisning eller något annat du brinner för. På sikt finns det goda möjligheter till delägarskap, med större ansvar och stort inflytande på verksamheten, men det finns inga hinder mot att arbeta som vanlig anställd, med de fördelar som det innebär.

Som medarbetare på Brahehälsan får du möjligheten att vara med att påverka och utveckla arbetet i vårdcentralsteamet runt patienten. Vi får goda vitsord från patienterna.

Vi är ackrediterade för VC, BVC och KBT. Vi har en väl utbyggd rehabverksamhet, fullt utbyggd distriktsköterskemottagning och barnhälsovård.

Vi satsar mycket på handledning av studenter och utbildningsläkare och har vunnit handledningspris för det arbetet flera gånger. Externa uppdrag uppmuntras, allt från AKO-uppdrag, forskning respektive undervisning. Vi är det självklara valet för patienten i närområdet.

Adress:
Storgatan 27, Löberöd

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär en bred allmänmedicinsk verksamhet där vi tar hand om vård som inte behöver sjukhusets resurser. Som läkare arbetar du med planerad mottagning, akuta patienter, administration och med att delta i utvecklingen av verksamheten. Vi tror att du är en engagerad, kunnig och positiv läkare med genuint intresse för allmänmedicin.

Kvalifikationer

Specialist inom allmänmedicin eller ST- läkare i allmänmedicin som är färdigutbildad inom kort.

Personliga egenskaper

Specialist i allmänmedicin som gärna vill arbeta på ett modernt sätt där både patient och behandlare är i centrum.

Tillbaka till Lediga tjänster