en bild

Distriktsläkare till Ekerö Vårdcentral

Information om arbetsplatsen

Ekerö Vårdcentral är i ständig rörelse framåt! Målet är bättre vård, och hög tillgänglighet till våra 20700 patienter. För att komma dit jobbar vi tillsammans med att utveckla våra arbetssätt, hitta nya bättre lösningar, strukturera vårt arbete och jobba med kvalitet i alla frågor. Vi gillar att tänka nytt och kallar oss nu en fullskalig digifysisk vårdcentral. Vi har lämnat telefonen bakom oss och utöver besök på mottagningen har chatt och videokontakt med våra patienter kommit för att stanna. Vi vi har IBH metodik (direktkontakt med psykolog) och iKBT behandling för vårt psykosociala team. Vi tar hand om varandra och våra patienter med omsorg och glädje. Ekerö Vårdcentral är en av Stockholms största vårdcentraler med 20700 listade patienter. Vi är en stor fullbemannad arbetsplats med närmare 60 anställda varav 16 läkare. Det är inte vanligt hos oss men en av våra 10 specialister slutar, och därför söker vi en kollega till.
Vi har en mängd olika mottagningar. Diabetes, astma KOL, sluta röka, hypertoni, resevaccination. VI har en Rehabkoordinator som jobbar med våra sjukskrivna patienter. Vi värdesätter att många vill fördjupa sig inom områden som man har intresse av och olika grupper tar ansvar för olika uppgifter.
Vi finns i Ekerö Centrum dit man lätt tar sig med buss från Brommaplan, färja eller buss från Slagsta, Båt 89 från stan. I huset finns även BVC, MVC, UMO och fysioterapeuter. Vi ägs av Praktikertjänst AB och drivs oss som själva är en del av vården. Prisbelönt ledarskap!

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Bryggavägen 8, Ekerö

Arbetsuppgifter

Du är specialist i allmänmedicin och kommer jobba som det. Hos oss betyder det en blandning av uppdrag som inkluderar att du olika dagar har planerad mottagning med bokade patienter fysiskt eller digitalt, andra dagar akuta bedömningar på lättakuten. Mycket chattkontakt med dina patienter, handledning och undervisning av kandidater och yngre kollegor. Vi har konsultuppdrag åt BVC och UMO, och har läkare med särskilt ansvar för hemsjukvården. Uppdraget utformas i möjligaste mån efter ditt intresse och erfarenheter. Vi värdesätter vårt samarbete mellan arbetsgrupperna och förväntar oss att du blir en del av det arbetet.

Kvalifikationer

Specialist i allmänmedicin med gärna några års erfarenhet. Handledarutbildning eller forskningsbakgrund är en merit. Vi jobbar i glesbygd och ibland behöver vi åka ut till patienterna varför körkort är bra att ha. Erfarenhet av video och eller chatt är bra för det kommer vara en del av framtiden.

Personliga egenskaper

Vi jobbar tillsammans för att göra vården bättre. Det tror vi den blir om de som jobbar hos oss har ett genuint intresse för primärvårdens patienter och dess utmaningar. Vi är förändringsbenägna och tycker om när du vill ta stort ansvar för den vård du erbjuder och för din utveckling. Då står vi bakom dig! Vi söker någon som vill det som vi vill. Den bästa vårdcentralen och en trygg och välkomnande arbetsplats.

Tillbaka till Lediga tjänster