en bild

Distriktsläkare till modern Digifysisk Vårdcentral

Information om arbetsplatsen

Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst.
Sedan mars 2019 hanterar vi alltmer av våra icke-fysiska patientkontakter genom chatt via Praktikertjänst24. Detta minskar behovet av telefonkontakter och effektiviserar det administrativa arbetet betydligt. Samarbetet mellan yrkesgrupper förbättras i grunden. Fördelarna för både våra listade och för medarbetarna blir klarare för varje vecka som går.
Läkargruppen är uppdelad i tre team (tillsammans med sjuksköterskor och sekreterare), för att göra gemensamma prioriteringar och fördela patientarbetet. Teamarbetet bibehåller självständighet och ansvar, och samtidigt möjlighet till kollegialt utbyte och leder till klara arbetsmiljöfördelar.
Vi erbjuder en stimulerande och utvecklande arbetsplats, hög kompetens hos dina kollegor och fin gemenskap i det dagliga arbetet.

Adress:
Gästabudsvägen 6, Nyköping

Arbetsuppgifter

Varierande och stimulerande patientarbete (besök, chatt och telefon) och delaktighet i utvecklingsarbeten.

Kvalifikationer

Leg. Specialistläkare i allmänmedicin

Personliga egenskaper

Du är en person som tycker primärvårdens framtid är intressant och spännande. Du vill vara med och utveckla denna tillsammans med oss.

Tillbaka till Lediga tjänster