en bild

Vi söker fysioterapeut till vårdcentral i framkant

Information om arbetsplatsen

Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral med ca 17 000 listade patienter. I sjukgymnastgruppen ingår fem Sjukgymnaster/fysioterapeuter. Gruppen har tillgång till en rehabassistent som bl.a. hjälper till med hjälpmedel, bemannar TeleQ och gruppträningar.

Vi är måna om våra patienter som vi vill ska få bästa möjliga bemötande och vård. Tillsammans jobbar vi hela tiden för att bli lite bättre. Just nu håller vi på att utveckla vår digifysiska vård som möjliggör rehabilitering för patienter på en ny nivå. Våra delägare deltar aktivt i vården och det är därför nära till besluten.

Adress:
Gästabudsvägen 6, Nyköping

Arbetsuppgifter

Hos oss kommer du att arbeta med bedömning, behandling och rehabilitering av patienter med sjukdomar och skador i rörelse- och stödjeorganen, men även med andra diagnoser såsom neurologiska tillstånd och psykosomatiska besvär. Som fysioterapeut hos oss är ditt arbete varierat och mellan mottagningsverksamhet, individuell behandling, patientutbildning och gruppbehandling. I arbetet ingår också rådgivning via TeleQ och PTJ24. Samarbete med övriga yrkeskategorier är en naturlig del av arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Tidigare erfarenhet inom primärvård är meriterande, liksom utbildning inom OMI, OMT, akupunktur, artrosskola, astma/KOL och smärta.

Personliga egenskaper

Vi välkomnar dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du god samarbetsförmåga och initiativförmåga. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering. Urval till intervju bland de sökande sker fortlöpande, så du är välkommen med din ansökan redan idag.

Tillbaka till Lediga tjänster