en bild

Tandhygienist till Tandvårdsgruppen Karlstad

Information om arbetsplatsen

Tandvårdsgruppen Karlstad är en allmäntandvårdspraktik som är centralt belägen i Karlstad (i Åhlénshuset) och ingår i Praktikertjänst AB. Den grundades redan på 60-talet av professor Per Axelsson. Nu, liksom då, ligger stort fokus på förebyggande och långsiktig tandvård. Därför önskar vi rekrytera ytterligare en tandhygienist för att komplettera vårt team.

Vår vision är Individanpassad tandvård av högsta kvalitet, som ger trygghet till våra patienter. Till vår värdegrund hör Evidens (tandvård baserad på vetenskap och beprövad erfarenhet), Omtanke (omtanke i omhändertagande och bemötande, där varje patient känner sig sedd och hörd), Långsiktighet (långsiktig terapiplanering och långsiktigt relationsskapande med våra patienter) och Välmående medarbetare (en vardag präglad av glädje, nyfikenhet och gemenskap).

Här arbetar du tillsammans med 2 tandläkare, 2 tandhygienister och 3 tandsköterskor (varav en tandsköterska arbetar heltid i vår reception). Arbetet bedrivs i fräscha lokaler som genomgick helrenovering 2012.

Vi värnar om vår arbetsmiljö och patienternas bästa. Därför anammar vi en lång ansökningstid. Det viktigaste är att vi hittar dig som delar vår vision och vill utvecklas med oss långsiktigt. Intervjuer sker dock löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Besök gärna vår hemsida www.tandvardsgruppenkarlstad.se

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Drottninggatan 27 vån 4, Karlstad

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter inom tandhygienistens kompetensområde.

Kvalifikationer

Tandhygienistlegitimation. Behärskar svenska väl i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du drivs av omsorg för dina patienter och medarbetare och bidrar med positiv energi. Du trivs med förtroende och ansvar. Vidare arbetar du noggrant för att förbättra dina patienters orala hälsa och har ett genuint intresse för kontinuerlig utveckling inom odontologi.

Tillbaka till Lediga tjänster