en bild

Tandläkare och delägare, Karlskoga

Information om arbetsplatsen

Nu har du som är tandläkare i Karlskoga med omnejd möjlighet att gå in som delägare i Praktikertjänst och få ansvar för en del av en väl inarbetad och modern klinik med fyra stora behandlingsrum, panorama och teknikerrum, kliniken består av ca 150 kvm.
Vi är ett härligt och ansvarstagande team bestående av två tandläkare, tre tandsköterskor och en hygienist.
Vi utför alla typer av tandvård, från barntandvård till implantat. Implantatbehandlingarna gör vi med Nobel implantatsystem i samarbete med käkkirurg.
Kliniken delas med en trevlig och erfaren kollega. Vi sköter totalt om 3 700 patienter.
Karlskoga erbjuder ett rikt friluftsliv, såväl vinter som sommar. Vänern ligger nära för den som gillar båtliv.

Kort om mottagningen:
• Mottagningen har cirka 3700 patienter
• 4 behandlingsrum
• Panorama rtg
• Teknikerrum

Adress:
Kyrkbacken 1, Karlskoga

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är utbildad tandläkare och som har arbetat i tre till fem år. Du är en trygg person som vill arbeta med olika patientgrupper och är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ tandvård med ett bra bemötande. Du tycker också att det är roligt att leda andra människor.
När du går in som delägare kommer du att ansvara för den dagliga driften av verksamheten du är ansvarig för. Till din hjälp finns ett nätverk av specialister inom olika områden. Exempelvis säkerhet, juridik, HR, fastighet, administration, finans, IT- och telefoni, kvalitet, kommunikation, inköp, pension, miljö, affärscoacher och vårdpersonal. Som en del av rollen är du ansvarig för verksamhetens resultat vilket innebär att du gör en budget och ansvarar för det ekonomiska resultatet.
En av våra ambitioner är också att ha branschens nöjdaste medarbetare.
Som verksamhetschef har du ansvar för att:

• leda och fördela arbetet, utöva arbetsledning enligt lagar, avtal och rättspraxis
• rekrytera vid behov och årligen hålla mål- och utvecklingsdialog samt lönesamtal
• se till att de anställda har tillräckliga kunskaper och förutsättningar för sitt arbete
• arbetsplatsen har en god arbetsmiljö och att de anställda får tillräckliga instruktioner om arbetsrisker och sättet att undgå dessa.

Kvalifikationer

• Legitimerad tandläkare
• 3-5 års arbetslivserfarenhet
• God datorvana
• Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg, både i din roll som tandläkare och som person. Du har ett stort driv och intresse av utveckling. Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt möjligheter till förbättring.
Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor.

Tillbaka till Lediga tjänster