en bild

Medicinsk sekreterare

Information om arbetsplatsen

Lagaholmskliniken är en privat vårdcentral i ljusa fina lokaler centralt i Laholm. På vår mottagning möter du läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, kurator, arbetsterapeut och medicinska sekreterare.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Stortorget 6B, Laholm

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har IT-vana och goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt samt goda kunskaper i medicinsk terminologi. Det är meriterande om du har erfarenhet från primärvård och journalsystemet VAS samt Medspeech. I tjänsten ingår medicinsk dokumentation, journalföring, remisshantering och scanning. Dessutom ingår kassa- och receptionsarbete samt övriga administrativa uppgifter.

Kvalifikationer

Utbildning till medicinsk sekreterare/vårdadministratör/läkarsekreterare.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du är noggrann, strukturerad och professionell i din yrkesroll samt att du har ett gott bemötande och en hög ansvars- och servicekänsla, något vi värderar högt då du kommer vara klinikens ansikte utåt. Vi ser gärna att du samarbetar bra med andra, är serviceinriktad och flexibel. Har en positiv attityd till ditt arbete och är lyhörd för att medverka till en positiv stämning i arbetsgruppen.

Tillbaka till Lediga tjänster