en bild

Tandsköterska till klinik i centrala Karlstad

Information om arbetsplatsen

Tandvårdsgruppen Karlstad är en allmäntandvårdspraktik som är centralt belägen i Karlstad (i Åhlénshuset) och ingår i Praktikertjänst AB. Den grundades redan på 60-talet av professor Per Axelsson. Nu, liksom då, ligger stort fokus på förebyggande och långsiktig tandvård. Våra patienter uppskattar kontinuitet och att få besöka samma behandlare år ut och år in. Detta möjliggör en personlig relation mellan behandlare och patient, något som vi prisar högt.

Vår vision är Individanpassad tandvård av högsta kvalitet, som ger trygghet till våra patienter. Till vår värdegrund hör Evidens (tandvård baserad på vetenskap och beprövad erfarenhet), Omtanke (omtanke i omhändertagande och bemötande, där varje patient känner sig sedd och hörd), Långsiktighet (långsiktig terapiplanering och långsiktigt relationsskapande med våra patienter) och Välmående medarbetare (en vardag präglad av glädje, nyfikenhet och gemenskap).

Här arbetar du tillsammans med 2 tandläkare, 2 tandhygienister och 2 tandsköterskor (varav en tandsköterska arbetar heltid i vår reception). Arbetet bedrivs i fräscha lokaler som genomgick helrenovering 2012. Arbetssättet är i nuläget konventionellt, dvs. varje behandlare genomför främst tandvård på eget rum utan att gå emellan övriga rum.

Vid intresse, vänligen skicka in personligt brev och CV till stephanie.heimdal@ptj.se. Har du frågor är du även välkommen att maila dem. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Besök gärna vår hemsida www.tandvardsgruppenkarlstad.se

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Drottninggatan 27 vån 4, Karlstad

Arbetsuppgifter

Främst assistans hos tandläkare men även t.ex. sterilarbete, röntgenbildtagning, scaling och profylax, salivprov, avtryckstagning samt administrativa uppgifter (såsom inköp och vissa faktureringar).

Kvalifikationer

Tandsköterskeexamen. Behärskar svenska väl i tal och skrift. Erfarenhet av privat tandvård är meriterande, men inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du är självständig, rak och tydlig i din kommunikation. Vidare är du empatisk och har en positiv inställning. Du drivs av att ge patienter riktigt bra tandvård och att få möjligheten att följa samma patienter under många, många år.

Tillbaka till Lediga tjänster