en bild

Vikarierande mottagningssköterska Västervården

Information om arbetsplatsen

Västervården HLM är en väletablerad läkarmottagning inom Praktikertjänst med dryga 11 00 listade patienter. Vi är totalt cirka 20 medarbetare som arbetar tillsammans. Ett glatt gäng där arbetsglädje och bra bemötande ligger i fokus.
Mottagningen karaktäriseras av hög medicinsk kvalité. Vi bedriver ett levande förbättringsarbete på mottagningen. Fokus ligger förstås på ökad kvalitet på patientarbetet men också på arbetsmiljö och trivsel.
Vi finns i moderna och ljusa lokaler i Vällingby Läkarhus i Vällingby centrum.

Vi har bra förmåner med gemensam frukost, eftermiddagsfika, fruktkorg och eftersträvar god sammanhållning med gemensamma aktiviteter.

Vi är fullbemannade på läkarsidan men behöver förstärkning med en sjuksköterska. Då vi idag inte vet hur vårt arbetsupplägg ser ut framöver p.g.a. Covid-19 så önskar vi börja med ett vikariat under ett år.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Indalsbacken 1, Vällingby

Arbetsuppgifter

Sedvanligt mottagningsarbete med telefon- och digital rådgivning, akuttjänst och mottagning. Om ev. specialistkompetens inom diabetes finns så kommer du även ha egen mottagningar inom detta.

Kvalifikationer

Sjuksköterskeutbildning. Vidare utbildning med diabeteskompetens är meriterande. Erfarenhet av vårdcentralsarbete är meriterande

Personliga egenskaper

Du är en person som sätter patienten i fokus, har ett professionellt förhållningssätt och är positiv med ett bra bemötande. Du tycker om att arbeta självständigt men har också en bra samarbetsförmåga. Du tycker om och stimuleras av förändringsarbeten på arbetsplatsen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster