en bild

Tandläkare i Göteborg

Information om arbetsplatsen

Majornas Tandhälsovård och systerkliniken Lorensbergs Tandhälsovård har i dag tre tandläkare, fyra tandhygienister och tre tandsköterskor. Vi söker nu efter en tandläkare på hel- eller deltid till vår klinik i Majorna. Kliniken består av 4 behandlingsrum som är modernt utrustade, OPG, scanner etc. Våra patienter består mestadels av vuxna men även en andel barn och ungdomar. Vi utför allmäntandvård men även estetisk tandvård, implantatkirurgi och vuxenortodonti.

Adress:
Mariagatan 11 B, Göteborg

Arbetsuppgifter

Allmäntandvård till främst vuxna men även barn. Ingå i team med tandhygienist och tandsköterska där du som tandläkare har det övergripande ansvaret för våra patienter. Meriterande är om du tycker om och kan implantatprotetik. Vi jobbar i första hand med Straumanns implantat.

Kvalifikationer

Av Socialstyrelsen godkänd tandläkarexamen. Flytande i svenska, både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du är en mer eller mindre erfaren tandläkare och är ansvarsfull, noggrann och driven. Du håller en hög odontologisk kvalité och tycker att det är viktigt med gott patientbemötande. Du har en utvecklingsvilja och vill arbeta på en arbetsplats där du kan växa, både som tandläkare och individ.

Tillbaka till Lediga tjänster