en bild

Tandläkare,vikariat med god chans till fast tjänst

Information om arbetsplatsen

Välkommen till oss! Här är en unik chans att prova på jobbet som privattandläkare i Falun på en trevlig klinik med erfaren personal.

En väletablerad och omtyckt klinik som funnits på platsen i mer än 30 år. På kliniken jobbar idag två tandläkare, två tandhygienister och tre tandsköterskor. Vi värdesätter hög kvalité och patientnöjdhet och är måna om att ha god stämning i arbetsgruppen.

Vi har främst vuxenpatienter och bedriver all form av allmäntandvård, men även implantatkirurgi, sömnapnébehandlingar och komplicerade protetiska fall.

Här får du som är ny i yrket en unik chans att utvecklas som tandläkare med stöd och handledning från en erfaren och kunnig tandläkarkollega. Även du med mer erfarenhet har goda möjligheter till att utmana dig själv på en arbetsplats där du kan påverka din vardag.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Åsgatan 41, Falun

Sedvanliga tandläkaruppgifter.

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare.
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av yrket men även du med mindre erfarenhet är varmt välkommen att söka. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du känner ett stort engagemang för varje patient och strävar alltid efter att hålla hög kvalité i ditt arbete. Du tycker om att samarbeta i team och tvekar inte att hjälpa till där det behövs. Du är noggrann och strävar efter att utvecklas inom din yrkesroll.

Tillbaka till Lediga tjänster