en bild

Tandsköterska i centrala Göteborg

Information om arbetsplatsen

Vi är idag två tandläkare ,tre tandsköterska en tandhygienist och en oralkirurg som jobbar på kliniken. Vi tror på god service och ett gott bemötande som en viktig del i arbetet. Vi lägger stor vikt på personlig kompetens.
Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande.Vi strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.
Kliniken öppettider är 7:30-18 måndag till torsdag och 7:30-16 fredag.
Vi erbjuder dig ett glatt och kamratligt arbetsgäng med bra handlednings- och utvecklingsmöjligheter samt flexibla arbetstider och bra lön.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Kungsportsavenyen 30, Göteborg

Arbetsuppgifter

Ett urval av dina arbetsuppgifter består av assistans vid behandlingar,steril arbete,bokningar samt beställningar av varor.Tidigare erfarenhet inom yrket värderas högt!

Kvalifikationer

Du är utbildad tandsköterska och har kunskaper i svenska språket som motsvarargymnasium eller Svenska C1 i så väl tal och skrift.
MERITERANDE
Arbetat delegerat
Några års erfarenhet
Arbetat i Opus /Frenda

Personliga egenskaper

Vi värdesätter samarbetsförmåga och förmågan att kommunicera,samt att du är en omhändertagande person som tycker om att ge god service till patienterna.Du bör vara bra att organisera och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Tillbaka till Lediga tjänster