en bild

leg Fysioterapeut/Sjukgymnast vikariat sökes

Information om arbetsplatsen

Vi är en mycket trevlig arbetsplats med stabil personalstyrka, fullbemannad med stor arbetsglädje och fina patienter. Vi har ca 22 anställda medarbetare och är en medelstor vårdcentral med drygt 6900 listade patienter. Vår mottagning är komplett med flera olika yrkeskategorier såsom distriktsläkare, distriktsköterska, diabetessköterska, mottagningssköterska, undersköterska, laboratorium, BVC, dietist, psykolog, kurator, sjukgymnast, fysioterapeut, diplomerad rökavvänjare.
Vi har avtal med landstinget i Uppsala län precis som alla offentliga vårdcentraler men vår huvudman är Praktikertjänst. Vi har fina charmiga lokaler på Margaretahemmet och våra patienter ger oss höga betyg i nationella mätningar.
Vi är en fysioterapeut och en sjukgymnast som arbetar enskilt med stöd av varandra och i team med övriga professioner som läkare, psykologer, kurator, dietist, sjuksköterskor.

Adress:
Margaretavägen, Walloxen, Knivsta

Arbetsuppgifter

Stimulerande arbete med bedömningar, behandlingar och planering utifrån profession. Egen mottagning individuellt men även gruppverksamhet. Vi har träningasgrupper, artrosskola, diabetsgrupper, BVC grupper (tyvärr just nu paus pga Covid-19).

Leg fysioterapeut/sjukgymnast.
Vidare utbildning inom OMT, akupunktur, axellina, artrosskola är meriterande

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är flexibel, självständig och ansvarstagande. Du skall ha god samarbetsförmåga och lösningsorienterad. Det är viktigt att du sätter patienten i fokus och bedriver kvalitativ och säker vård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster