en bild

Vi utökar nu vårt psykologteam på Alepraktiken!

Information om arbetsplatsen

Alepraktiken är en välbemannad vårdcentral med visionen att alltid ha en hållbar arbetsmiljö & hög vårdkvalitet med patienten i fokus. Vi har ca 9300 listade. Det är viktigt för oss att alla som arbetar hos oss är delaktiga på arbetsplatsen och att vi trivs tillsammans.
Vi har under sommaren 2020 expanderat och under våren också valt att vara delaktiga kring ett projekt gällande barn och unga med behov av både samverkan och psykolog (SIMBA) i kommunen.

Adress:
Klockarevägen 14, Nödinge

Arbetsuppgifter

Som en del av vårt psykologteam, som idag består av två psykologer och en PTP-psykolog, arbetar du med bedömning, rådgivning, diagnostisering och behandling av patienter inom ramen för det som ingår i primärvårdens uppdrag. Inom primärvården möter du patienter med varierande problematik, ålder och bakgrund. Sedan hösten 2019 arbetar vi på Alepraktiken med ett nytt arbetssätt som effektiviserar vården vid psykisk ohälsa genom att alla patienter som kontaktar vårdcentralen på grund av psykisk ohälsa alltid bedöms av en psykolog primärt och som därefter tar ställning till lämplig vård. Även basal provtagning ingår i detta omhändertagande.
Som psykolog hos oss jobbar man i team och har veckovis ronder med specialistläkare i allmänmedicin för att kunna ta upp patientfall.
SIMBA är ett samverkansteam mellan elevhälsa, socialtjänst och primärvård för barn och unga mellan 6-18 år med lindrig psykisk ohälsa. Hit kan man vända sig som barn, ungdom eller förälder till barn med nedstämdhet, stress, svårigheter att sova, förekommande bråk och konflikter, blyghet eller om man brottas med annat som kan vara bekymmersamt.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara legitimerad psykolog.

Personliga egenskaper

Tidigare erfarenhet från arbete i primärvård och/eller arbet med barn är meriterande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster