en bild

Receptionist/tandsköterska till Tandvårdsgruppen

Information om arbetsplatsen

Tandvårdsgruppen Karlstad är en allmäntandvårdspraktik som är centralt belägen i Karlstad (i Åhlénshuset) och ingår i Praktikertjänst AB. Den grundades redan på 60-talet av professor Per Axelsson. Nu, liksom då, ligger stort fokus på förebyggande och långsiktig tandvård. Våra patienter uppskattar kontinuitet och att få besöka samma behandlare år ut och år in. Detta möjliggör en personlig relation mellan behandlare och patient, något som vi prisar högt.

Vår vision är Individanpassad tandvård av högsta kvalitet, som ger trygghet till våra patienter. Till vår värdegrund hör Evidens (tandvård baserad på vetenskap och beprövad erfarenhet), Omtanke (omtanke i omhändertagande och bemötande, där varje patient känner sig sedd och hörd), Långsiktighet (långsiktig terapiplanering och långsiktigt relationsskapande med våra patienter) och Välmående medarbetare (en vardag präglad av glädje, nyfikenhet och gemenskap).

Vår nuvarande receptionist har jobbat hos oss sedan 80-talet och nu är det dags för henne att gå i pension. Därför öppnar sig en möjlighet att söka den receptionisttjänsten. Här arbetar du heltid i vår reception med varierade arbetsuppgifter och är viktig för att ge våra patienter ett varmt och engagerat mottagande. Kontinuitet är värdefullt i behandlingskedjans alla led. Därför söker vi dig som har långsiktiga ambitioner gällande denna tjänst. Vi tar coronapandemin på största allvar och du arbetar bakom plexiglas vid receptionsdisken. Dina kollegor består av 2 tandläkare, 2 tandhygienister och 2 tandsköterskor. Arbetet bedrivs i fräscha lokaler som genomgick helrenovering 2012.

Vid intresse, vänligen skicka in personligt brev och CV till stephanie.heimdal@ptj.se. Har du frågor är du även välkommen att maila dem. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Besök gärna vår hemsida www.tandvardsgruppenkarlstad.se

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Drottninggatan 27 vån 4, Karlstad

Arbetsuppgifter

Receptionsarbete inklusive mycket patientkontakt i receptionen, per telefon och e-post, hantering av bokningar, kallelser, telefonkontakt med tandtekniska labb och vårdinstanser, inköp, vissa sysslor i sterilen, upp- och avdukning av fika samt andra främst administrativa uppgifter för att underlätta behandlingsflödet på kliniken. Vid sjukfrånvaro bland övrig personal kan assistans i behandlingsrum bli aktuellt.

Kvalifikationer

Tandsköterskeexamen, erfarenhet inom tandsköterskeyrket eller annan yrkeskunskap inom tandvård är meriterande, men inget krav. Behärskar svenska väl i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du är rak och empatisk. Liksom oss andra på kliniken är du positiv och du finner glädje i att interagera med och hjälpa andra - du är serviceinriktad. Varierade sysslor strukturerar du på ett välorganiserat sätt. Du ser feedback som en möjlighet för dig och verksamheten att utvecklas.

Tillbaka till Lediga tjänster