en bild

ST-läkare på Vårdcentralen Visborg

Information om arbetsplatsen

Vårdcentralen Visborg är en privat vårdcentral, ansluten till Praktikertjänst, och bedriver primärvård på uppdrag av Region Gotland. Vår ambition är att erbjuda våra patienter vård med hög kvalitet, god tillgänglighet och bra service.

Vi är omkring 30 anställda - läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sekreterare, psykologer, rehabiliteringskoordinator och en allt-i-allo. Därtill gästas vi regelbundet av både AT-läkare och läkarstudenter liksom sjuksköterskor under utbildning.

Nu söker vi dig som vill göra ST i allmänmedicin hos oss.

Adress:
Visborgsallén 47, Visby

Arbetsuppgifter

Som ST-läkare hos oss erbjuds du en trygg utbildningsmiljö med huvudhandledare och utbildningsintresserade kollegor, som alla är specialister i allmänmedicin.

Vi bedriver primärvård på uppdrag av Region Gotlands och under din specialisttjänstgöring ingår du i samma grupp och har samma studierektor som övriga ST-läkare i allmänmedicin på Gotland. Du deltar på ST-dagar och ST-utbildningar som Region Gotland anordnar. Din anställning och huvudplacering har du på Vårdcentralen Visborg och inom Praktikertjänst.

Du jobbar med sedvanligt mottagningsarbete varvat med telefonrådgivning och du ingår också i vårdcentralens jourlinje som bemannar beredskapsjour och jourmottagning på kvällar, nätter och helger. I ST-tjänstgöringen ingår även sidoplaceringar som sker på Visby lasarett.

Kvalifikationer

Du är legitimerad läkare och det är meriterande om du är bofast på Gotland.

Personliga egenskaper

Du är professionell och ansvarsfull i kontakten med patienter. Du beskrivs som positiv och har hög social kompetens. Du uppskattar samarbete och värdesätter ett gott arbetsklimat.

Tillbaka till Lediga tjänster