en bild

Distriktssköterska till Vårdcentralen Visborg

Information om arbetsplatsen

Vårdcentralen Visborg är en privat vårdcentral, ansluten till Praktikertjänst, och bedriver primärvård på uppdrag av Region Gotland. Vår ambition är att erbjuda våra patienter vård med hög kvalitet, god tillgänglighet och bra service.

Vi är omkring 30 anställda - läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sekreterare, psykologer, rehabiliteringskoordinator och en allt-i-allo. Därtill gästas vi regelbundet av både AT-läkare och läkarstudenter liksom sjuksköterskor under utbildning. En av våra distriktssköterskor flyttar nu från Gotland och därför söker vi dig som vill bli en del av oss.

Adress:
Visborgsallén 47, Visby

Arbetsuppgifter

Som distriktssköterska hos oss på Vårdcentralen Visborg jobbar du både med telefonrådgivning och mottagningsarbete. Vi har distriktssköterskemottagning inom diabetes, inkontinens, bensår, levnadsvanor och rökavvänjning. Vi har även vaccinationsmottagning. Du handleder sjuksköterskor och distriktssköterskor under utbildning.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som distriktssköterska och utbildning inom diabetes är meriterande.

Personliga egenskaper

Du är professionell i kontakten med patienter och du tar ansvar både för patienter och medarbetare. Du är positiv, varm och glad, men samtidigt beslutsam och tydlig.

Tillbaka till Lediga tjänster