en bild

Ledningsstöd till Centralhälsan i Uddevalla

Information om arbetsplatsen

Centralhälsan Silentzvägen i Uddevalla är en komplett vårdcentral med 9100 listade patienter och robust fast bemanning sedan starten 2006. Vi kombinerar hög tillgänglighet med kontinuitet för våra patienter och ser samtidigt till att ha trevligt på jobbet. Den kliniska organisationen har åtta läkare och åtta sköterskor varav flertalet är specialistutbildade. Därtill finns tre undersköterskor för arbete med bland annat provtagningar och omläggningar och team för psykisk ohälsa bestående av leg psykoterapeut, kurator och en vårdsamordnare. Totalt arbetar 23 personer på vårdcentralen.

Våra lokaler ligger centralt och är helt nyrenoverade.

Adress: Silentzvägen 6,451 50 Uddevalla

Adress:
Silentzvägen 6, Hamburgsund

Arbetsuppgifter

Ledningsstödet är en nyinrättad funktion för att biträda i arbetet med ekonomi, avtal, kvalitetsuppföljning och kommunikation. I detta ingår att ansvara för (men inte alltid bemanna) vår reception, utveckla hemsidan och utforma rutiner på ledningens uppdrag.

Vi tycker att alla anställda skall få utvecklas inom sitt intresse- och kompetensfält och ser positivt på tilläggsansvar samt kurs- och utbildningsverksamhet, både internt och externt

Kvalifikationer

Administrativ eller ekonomisk utbildning med arbetserfarenhet från vården, liksom hög servicekänsla och kommunikationsförmåga behövs för detta uppdrag.

Personliga egenskaper

För att trivas på vår arbetsplats behöver du vara en glad och drivande lagspelare som trivs i en öppen och samarbetande miljö där vi sätter våra patienter i första hand. Du bör vara ordningsam och tycka om att möta nya människor i livets alla skeden.

Tillbaka till Lediga tjänster