en bild

Medicinsk sekreterare

Information om arbetsplatsen

Familjeläkargruppen Odenplan är en välfungerande husläkarmottagning som ligger Läkarhuset vid Odenplan med milsvid utsökt över Stockholm. Vi har cirka 14 400 listade patienter och 30 medarbetare. Mottagningen drivs i privat regi med landstingsavtal och ingår i Praktikertjänst.

Adress:
Odengatan 69, 11 tr, Stockholm

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår journaldokumentation i journalsystemet Take Care. Posthantering. Hantering av 1177 och ListOn ärenden. Kassaredovisning. Andra administrativa arbetsuppgifter ingår såsom att bistå läkare och övriga medarbetare med övriga administrativa göromål. Andra ansvarsområden kan komma i fråga efter överenskommelse.

Kvalifikationer

Du har utbildning som medicinsk sekreterare med mycket goda kunskaper i engelska, svenska språket och medicinsk terminologi. Du har en god datorvana med kunskaper i journalsystemet Take Care och Officepaketet och gärna också i andra system såsom 1177 och ListOn.

Personliga egenskaper

Du som söker är en positiv och flexibel person med god samarbetsförmåga. Du tycker om att ha varierande arbetsuppgifter och kan prioritera samt organisera det arbete på ett effektivt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetsliverfarenhet i yrket är meriterande.

Tillbaka till Lediga tjänster