en bild

Assisterande tandläkare, Enköping

Information om arbetsplatsen

Mottagningen är ljus, trivsam, familjär och är belägen centralt i Enköping. Lokalen byggdes 2013, ligger i markplan med parkering utanför och har 4 mottagningsrum.

Vi har mycket gott renommé med ett stabilt och troget patientklientel där i stort sett alla patienter kommer på rekommendation.
Här jobbar förutom tandläkare, 2 st tandsköterskor och 2 st tandhygienister varav en på konsultavtal 18h/v. Vi jobbar delegerat med erfaren och stabil personal.
I anknytning och på samma våningsplan, finns en fysioterapeutverksamhet samt en privat hörcentral.

Vi har nu ett högt tryck på tillströmning av nya patienter då Enköping expanderar och växer och söker nu därför en assisterande tandläkare.

Adress:
Sandgatan 13, Enköping

Arbetsuppgifter

Allmäntandvård

Kvalifikationer

• Legitimerad tandläkare
• 3-5 års arbetslivserfarenhet
• God datorvana
• Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg, både i din roll som tandläkare och som person. Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort driv och engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling.
Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt möjligheter till förbättring. Etablerad i närområdet. Max 4-5 mil pendling

Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du glad, social, ödmjuk, prestigelös med god människosyn. Du är också kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor.

Du delar vår gemensamma syn på god och hållbar tandvård/munhälsa och tycker att friskvård och hälsa är viktigt. Du har minst några års erfarenhet av allmäntandvård och är intresserad av personalfrågor/ledarskap samt av kirurgi.
Är du dessutom teknikkunnig ser vi det som ett stort plus.

Tillbaka till Lediga tjänster