en bild

Vi söker nu en SIMBA-psykolog på Alepraktiken!

Information om arbetsplatsen

Alepraktiken är en välbemannad vårdcentral med visionen att alltid ha en hållbar arbetsmiljö & hög vårdkvalitet med patienten i fokus. Vi har ca 9300 listade. Det är viktigt för oss att alla som arbetar hos oss är delaktiga på arbetsplatsen och att vi trivs tillsammans

Adress:
Klockarevägen 14, Nödinge

Arbetsuppgifter

Vårt psykologteam består idag av två psykologer och en PTP-psykolog som arbetar med bedömning, rådgivning, diagnostisering och behandling av patienter inom ramen för det som ingår i primärvårdens uppdrag. Vi söker nu alltså en ytterligare medarbetare utöver detta som skall ansvara för SIMBA. Det är ett samverkansteam mellan elevhälsa, socialtjänst och primärvård för barn och unga mellan 6-18 år med lindrig psykisk ohälsa. Hit kan man vända sig som barn, ungdom eller förälder till barn med nedstämdhet, stress, svårigheter att sova, förekommande bråk och konflikter, blyghet eller om man brottas med annat som kan vara bekymmersamt.

SIMBA-arbetet utgör merparten av din tjänst.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara legitimerad psykolog. Tidigare erfarenhet från arbete med barn är meriterande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

För dig som har ett extra intresse av barn och unga där SIMBA-arbetet utgör merparten av din tjänst.

Tillbaka till Lediga tjänster