en bild

Vi söker två distriktssköterskor

Information om arbetsplatsen

Vill du bli en del i vårt team och utvecklas med oss? Förvänta dig ett omväxlande, stimulerande och meningsfullt arbete på en positiv och utvecklande arbetsplats med mycket patientfokus. Två av våra distriktssköterskor går i pension och vi söker nu två nya distriktssköterskor. Vi söker dig som har, eller önskar få en bred kompetens och ett omväxlande arbete inom primärvården.

CityPraktiken är Västmanlands största familjeläkarmottagning med cirka 20 200 listade patienter. Vi är en del av Praktikertjänst och ingår i Vårdval Västmanland. Vår mottagning har rymliga och fräscha lokaler med ett centralt läge i Västerås med gångavstånd till buss- och tågstation. Mottagningen har drygt 60 medarbetare från olika yrkeskategorier såsom läkare, distriktssköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, barnmorskor, BVC-sköterskor, psykoterapeuter, dietist och sekreterare.

Adress:
Stora Gatan 33 4 Tr, Västerås

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med mottagningsarbete, telefonrådgivning, provtagning samt egen specialistmottagning. I dina arbetsuppgifter ingår också sjukdomsförebyggande arbete. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen. Du kan förvänta dig stimulerande arbetsuppgifter på en arbetsplats som präglas av en vilja att hjälpa patienter till en förändring vad gäller hälsa, livsstil och livskvalitet.

Kvalifikationer

Legitimerad distriktssköterska. Vi värdesätter tidigare erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Du har goda medicinska kunskaper och är empatisk och strukturerad i ditt arbete och sätter patienten i centrum. God kommunikativ förmåga. Du har förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Samarbetsförmåga, hög servicekänsla samt god empatisk och social förmåga är särskilt viktigt.

Tillbaka till Lediga tjänster